Canlı Evcil Maymun Fiyatları

28 Ağustos 2022 - 21:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.
resim

Maymun fiyatları [year] yılında en çok merak edilen konulardan biri. Bu içeriğimizde maymunlar ile ilgili bilgiler verdik. Uyarı: Bu web sitesinde maymun da dahil olmak üzere hiçbir hayvanın satışı yapılmamaktadır.

Maymun Fiyatları Sahibinden [year]

Memeli türler kategorisinde olan maymunlar, insanlara benzer özellikleri sebebiyle dikkat ve merakları üzerlerine çekmiştir. Antarktika Kıtası haricindeki diğer kıtalarda görülen maymunlar, diğer hayvanlara nazaran sosyal ve zekidirler.

Hayvan olarak bu özelliklere sahip olmaları onları ilgi çekici yaptığı gibi meraktan dolayı yer yer deney konusu da yapmıştır. Ayrıca taklit yetenekleri de oldukça iyidir. Yüzde doksanı ormanlarda yaşar. Büyük cüsseli olanları oldukları gibi küçük cüsseli olanları da vardır.

İlginizi çekebilir: Su kaplumbağası fiyatları

Goril, Babun, Tamarin adları ile bilinen maymunlar büyük maymun türü kategorisinde iken; Cüce İpek, Kapuçin (Capuchin), Makak, Hint, Örümcek olarak bilinen maymunlar ise küçük maymun türü kategorisinde yer alıyor.

Evcil Parmak Maymun Fiyatları Canlı [year]

Cebuella cinsinden ve pygmaea türünden olan 13 cm boyundaki Parmak Maymunu Brezilya, Bolivya, Peru, Ekvator ve Yukarı Amazonlarda 20-30 yıl kadar yaşar. Doğal ortamı ağaç dallarıdır fakat evde uygun ortam sağlanırsa evcimen de olabilir.

Maymun fiyatları [year] yılı son güncellemesi doğrultusunda 1000 TL ila 5000 TL arasında değişim göstermektedir.

"Kemirgenlerinizin ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulabileceğiniz, Türkiye'nin En Büyük ONLİNE İNTERNET SATIŞ MAĞAZASI
  • SAFKAN Hollanda Lop Tavşanları Yavru Fiyatı : 750 TL
  • SAFKAN GRİ RENK Hollanda Lop Tavşanları Yavru Fiyatı : 900 TL
  • SAFKAN Netherland Dwarf Cüce Tavşanları Yavru Fiyatı : 1500 TL
  • SAFKAN Hollanda Mini Lop Tavşanları Yavru Fiyatı: 2000 TL

İlginizi çekebilir: Sincap fiyatları

Bu ortamı ona kalın bir halat ya da kafesinin içine yerleştireceğiniz bir dal parçası ile sağlamak mümkündür yalnız tuvalet eğitimi konusunda zorlanan bir hayvandır; ayrıca tüketecekleri besinlerde taze olmalıdır. Parmak Maymunları 4500 dolardan satılmaktadır.

Evcil Maymun Fiyatları Sahibinden [year]

Aşılı, tuvalet eğitimi almış dişi ya da erkek maymun fiyatları 1000-3000 TL’dir. Evcil, aşıları tam olan eğitimli Örümcek, Cüce, Parmak maymunu satılmaktadır.

İstanbul içi evcil maymunlar 900TL’den başlar; özelliklerine göre 5000TL’ye kadar varan fiyatlandırma mevcuttur. Elbette maymunların ülkemizdeki illegal satışını da unutmamak gerekir.

Pet Shop Satılık Maymun Fiyatları İstanbul [year]

İstanbul’da da bu işin satışını gerçekleştiren onlarca kişi vardır. Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde satılmasının yasak olduğu bilinen birçok maymunu satmaya teşebbüs etmişlerdir. Genelde bu işi, internet yordamıyla yapıp, alıcı bulmaya çalışmışlardır.

İlginizi çekebilir: Hamster fiyatları

Birçok site kullanıcısı benden başka bir yerde bulamazsın vb. şeklinde mesajlarla alıcılara ulaşıp maymunların satışını yasal olmayan bir şekilde sağlamaya çalışmışlardır.

"Kemirgenlerinizin ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulabileceğiniz, Türkiye'nin En Büyük ONLİNE İNTERNET SATIŞ MAĞAZASI
  • SAFKAN Hollanda Lop Tavşanları Yavru Fiyatı : 750 TL
  • SAFKAN GRİ RENK Hollanda Lop Tavşanları Yavru Fiyatı : 900 TL
  • SAFKAN Netherland Dwarf Cüce Tavşanları Yavru Fiyatı : 1500 TL
  • SAFKAN Hollanda Mini Lop Tavşanları Yavru Fiyatı: 2000 TL

Yavru Maymun Fiyatları [year]

Aşağı yukarı bir yavru maymunun ederi, 4000 dolar ve 8000 dolar arasındadır. Elbette fiyat, maymun ırkına, satın alınan yere, alıcıya, lokasyona göre farlılık arz edebilir.

Ülkemizde hiçbir maymun türünün satışı legal değildir. Bu sebeple, bu işlere girişen kişiler gözaltına alınmakta ve adli işlem başlatılmaktadır. Hayvanların bazı yollarla, işkence ederek, tabiatlarından uzaklaştırılarak evlerde bakılması, ülkemizce uygunsuzdur.

Satılık Maymun Fiyatları [year]

Hint, Örümcek, Cüce, Cüce İpek maymunu satışları 300 dolardan başlayan fiyatlarladır. Aşıları tam evcil maymun satışı 500- 2500 TL arasındadır.

Elbette net ve kesin bir fiyat biçmek mümkün değildir. Türkiye, maymun satışının yasak olduğu ülkelerden bir tanesidir. Ancak yurt dışı fiyatlarına bakıp yorum yapılacak olursa, bakımlarıyla birlikte evcil hayvan olarak seçilen maymunlar, oldukça cep yakmaktadır.

Cüce Maymun Fiyatları [year]

Bu maymun dünyanın en küçük maymun türündedir. Cüce maymunu Batı Amazon Havzası’ndaki yağmur ormanlarında sakız yiyerek 15-20 yıl kadar yaşamlarını sürdürürler. Oldukça hafif ve kısa boyludurlar, isimleri de bu özelliklerinden gelmektedir.

Yalnızlıktan ve mutsuzluktan dolayı depresyon geçirebilen Cüce Maymunu evcilleştirilmek istenirse muhakkak onun yadırgamaması gereken bir ortam oluşturmalı ve onu mutlu etmeye çalışmalıdır aksi olursa maymunun ölümüne sebep olmuş olunur.

Örümcek Maymun Fiyatları [year]

Amerika Kıtası’nın en büyük maymunları olan Örümcek Maymun Latin Amerika’ya özgüdür. 5 ila 15 kilogram arasında değişkenlik gösteren ağırlığa sahiptir ve 30-80 cm boylarında olurlar. Ağızlarında 36 adet diş bulunan Örümcek Maymunları hepçil beslenme biçimine sahiptirler.

"Kemirgenlerinizin ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulabileceğiniz, Türkiye'nin En Büyük ONLİNE İNTERNET SATIŞ MAĞAZASI
  • SAFKAN Hollanda Lop Tavşanları Yavru Fiyatı : 750 TL
  • SAFKAN GRİ RENK Hollanda Lop Tavşanları Yavru Fiyatı : 900 TL
  • SAFKAN Netherland Dwarf Cüce Tavşanları Yavru Fiyatı : 1500 TL
  • SAFKAN Hollanda Mini Lop Tavşanları Yavru Fiyatı: 2000 TL

Bitki yiyebildikleri gibi et de yerler. Nadiren yerde olurlar, çoğunlukla ağaç dallarında zaman geçirirler. Ve 9 metreye kadar sıçrayabilirler.

Canlı Maymun Fiyatları [year]

İnsanlar etrafındakilerle bağ kurabilir ve bu bağlarının sağlamlığı nispetinde mutlu bir yaşam sürerler. Bu davranış her ne kadar insanlara özgü de gözükse aslında onlara özgü değildir; maymunlar da böyledirler. Ve bu ortaklık iki türün rahatlıkla anlaşabileceğini gösterir.

Bundan dolayı da insanlar maymun satın almak ve dost edinmek isteyebilirler. Maymun fiyatları maymunun cinsine ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

Küçük Maymun Fiyatları [year]

Cep, Cüce İpek, Cüce, Örümcek gibi küçük maymunların 4500 dolara kadar satışları yapılmaktadır. Tercihen insanlar evlerde beslemek için, elbette küçük maymunlar talep etmektedir.

Bu hayvanların satışının ve evde beslemesinin serbest olduğu ülkeler ve bazı eyaletler vardır. Bu ilgili eyalet ve ülkelerde evinde maymun besleyen birçok insan vardır. İlk tercih de her daim minik maymunlardır.

Cep Maymunu Fiyatları [year]

Güney Amerika taraflarındaki nehir kenarları ve yağmur ormanlarında 10-12 yıl kadar yaşayan Cep Maymunu, gözetim altında olduğu zaman ömrünü 20 yıla kadar uzatmış olur. Bu ise onun aslında ev ortamında da yaşayabileceğini hatta uygun koşullar sağlanırsa daha iyi yaşayabileceğini gösterir.

Küçük cüssesi onu şirin ve sakin bir hayvan kisvesine büründürse de kafasını 180 dereceye kadar çevirebilmesi ile ürkütücü olabilir.  Hızı oldukça fazla ve bundan dolayı da atiktir.

Evcil Maymun Fiyatları Canlı

Evcil Maymun Fiyatları Canlı

Gerçek Maymun Fiyatları [year]

Gerçek bir maymun sahibi olmak isteyen hayvanseverler, fiyat araştırmasına girmiş durumdadır. Ülkemizdeki maymun satışının durumu malumdur. Türkiye’de maymun satmak ve evde beslemek bir suçtur.

Bundan dolayı, insanlar genelde yurt dışındaki fiyatlarına ulaşabilmektedir. 900 TL’den 5.000 TL’ye kadar bir pazar oluşturulmaya çalışılmıştır. Ancak bu illegal yollarla gerçekleştirilmektedir.

Pet Shop Satılık Maymun Fiyatları İstanbul

Pet Shop Satılık Maymun Fiyatları İstanbul

Makak Maymunu Fiyatları [year]

Küçük maymun türünden olan ve Macaca, Şebek gibi isimlere sahip olan Makak Maymunları cercopitheciade (köpeksi maymun) primatındandırlar. Besinlerini depoladıkları bir keseleri bulunur ve bu keseleri avurt kesesi olarak bilinir.

Bazı üyelerinin kuyruğu bulunmazken, bazı üyelerinin kuyrukları diğerlerine oranla oldukça uzundur. Bu türün satışı ise yapılmamaktadır.

Cüce İpek Maymun Fiyatları [year]

Küçüklüğüne bakıp aldanılıp sahiplenilen Cüce İpek Maymunu bakım itibarıyla oldukça meşakkatlidir; her an hastalanabilir ve önlem alınmazsa ölebilir. Doğal yaşamında uzun ve sık ağaçları mesken edinir ve daldan dala dolaşmayı sever.

Gerek et ile gerekse bitki ile beslenir ve 5 metreye kadar zıplayabilir. 9,5 saate kadar uyuyabilen Cüce İpek Maymunu en fazla 15 cm boyunda ve 100 gram ağırlığındadır. Bakımının zorlu olması, ilerleyen safhalarda ise ölmesi durumu olduğu için Uluslararası Doğayı Koruma Birliği tarafınca nesli tükenmekte olduğu gerekçesiyle kırmızı listesindedir.

Evcil Parmak Maymun Fiyatları Canlı

Evcil Parmak Maymun Fiyatları Canlı

Canlı Maymun Fiyatları [year]

Maymunlar dünyanın en tatlı hayvanlarındandır. Ülkemizde görmeye hiç alışık olmadığımız bir hayvan türüdür. Ayrıca satışı da yasaktır. Lakin yine de merakına yenik düşen bir kesim maymun fiyatlarını merak etmektedir.

Evcil maymun satın almak isteyen binlerce kişi mevcuttur. Yavru maymunlar, çocukların gözdesi, tatlılık abideleridir. Ne var ki, ülkemizdeki şartlar gereğince, böyle bir durum söz konusu değildir. Yurt dışında da bazı eyalet ve ülkelerde vahşi hayvan satışı yasaktır, ancak yasak olmayan yerler de söz konusudur.

İzmir Maymun Fiyatları [year]

Oldukça sevimli ve oyunbaz olan maymunlar birçok insanın evde beslemek istediği fakat satışının yasak oluşundan dolayı besleyemediği gözde bir canlı türü olarak bilinir.

Evcil, aşıları tam olan eğitimli ve eğitimsiz yavru maymunların satışı ülkemizde yasak olmasına rağmen bazı illegal yollarla 500 TL’den başlayan fiyatlarla yapılmaktadır.

Capuchin Maymun Fiyatları [year]

Capuchin diğer ismiyle Kapuçin maymunu Orta ve Güney Amerika da bulunabildiği gibi Arjantin’in kuzeyinde de bulunabilmektedir. Tropik bölge maymunu olan Capuchin Maymunu, Cebiane familyası üyesidir, küçük maymunlardandır.

Siyah, beyaz, kahverengi yahut ten renginde bulunabildiği gibi has bir renge de sahip olabilmektedir; boyları 30- 56 cm aralığında değişiklik gösterebilmektedir. Yapılan deneyler sonucunda en zeki maymun unvanını almıştır.

Hint Maymunu Fiyatları [year]

Hindistan, Çin ve Afganistan da yaşayan Hint Maymunları daha çok ormanlarda, otlak alanlarda ve iyi bir tırmanıcı olmaları sebebiyle yüksek dağ tepelerinde, genellikle de sürü halinde yaşamlarını sürdürmektedirler.

Pembemsi, boz ya da kahverengi renkte, boyları 45-53 cm arasında, 5-7 kg ağırlığındadırlar ve köpeksi maymun sınıfında yer almaktadırlar. Beslenme türleri hepçildir; yiyeceklerini yanaklarında depolayarak tüketirler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.